‘Rousey gaat in op aanbod en keert in december terug in de Octagon’

23 september 2016

ANP

Gaat het echt gebeuren? De kans zit er dik in dat wereldkampioene bantamgewicht Ronda Rousey op 30 december terugkeert in de Octagon. Amanda Nunes zou haar hebben uitgedaagd op UFC 207. En ze lijkt daar een jaar na haar laatste gevecht op in te gaan.


Dat meldt FOX SportsUFC-president Dana White zei vorige week al tegen het Braziliaanse Globo dat Rowdy mogelijk terugkeert in de Octagon. En Amanda Nunes kwam vervolgens met deze Insta-post. Ze heeft het over een volgende partij. Gaat het dus echt om Rousey...?Fight news coming soon 🦁 Novidade de luta chegando.

Een foto die is geplaatst door amandanunes (@amanda_leoa) op


Verloren
Rousey vocht vorig jaar november voor het laatst op de UFC 193. De voormalig kampioene verloor daar haar titel aan Holly Holm. Ze stond weer ff met beide benen op de grond, want de MMA-vechtster reeg een harde knock-out in de 2e ronde. Overigens was ze heel de vechtpartij bizar slecht.

4 op een rij voor Nunes
Nunes' uitdaging is niet gek. Ze won op 9 juli de titel op de UFC 200 van Miesha Tate. Dat betekende 4 op een rij. Onverslaanbaar die chick. Of zet Rousey haar nu weer op aarde? Wat een partij kan dat worden op 30 december in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Misschien wel één van de grootste UFC-evenementen ooit.