TV-gids: HIER kijk (en stream) je vannacht McGregor vs Cerrone

18 januari 2020

BSR/PA Sports
conor-mcgregor-streamen-live

Conor McGregor is back! Na 2 jaar afwezigheid staat The Notorious vannacht weer in de kooi. Zaterdagnacht neemt hij het in een groots gevecht op tegen niemand minder dan Donald Cerrone, beter bekend als Cowboy. Je ziet hier waar je Conor McGregor LIVE kunt kijken én streamen.


Zoals bij het gevecht tussen Badr en Rico is het moeilijk 1 concrete tijd aan te geven wanneer de Ier en de Amerikaan van start gaat. Het gevecht van McGregor en Cerrone is te zien op SBS6 en via een livestream van Veronica. Zorg dat je genoeg koffie en energiedrankjes in huis hebt om wakker te blijven, want het gevecht begint pas laat in de nacht. De uitzending is namelijk tussen 01.00 en 07.00 uur. Het Main Event zal rond 04.00 uur van start gaan, afhankelijk van hoe lang de gevechten ervoor duren.

Voorafje
Wie vanaf het begint kijkt, valt direct in een lekkere openingspot. Een andere grote wedstrijden, die tussen Anthony Pettis en Carlos Diego Ferreira is namelijk als eerste in de kooi. De strijd tussen de Amerikaan en de Braziliaan staat wel in de schaduw van het gevecht van Conor McGregor.

Het schema van UFC 246 ziet er als volgt uit:
Lichtgewicht: Anthony Pettis – Carlos Diego Ferreira
Dames Strawweight: Claudia Gadelha – Alexa Grasso
Zwaargewicht: Aleksei Oleinik – Maurice Greene
Dames Bantamgewicht: Holly Holm – Raquel Pennington
Weltergewicht: Conor McGregor – Donald Cerrone

De staredown tussen McGregor en Cerrone check je hier.