Ziggo zendt kickbokswedstrijd Badr Hari – Hesdy Gerges LIVE uit!

27 februari 2018

ANP

Wil jij, naast het liveblog van Sportnieuws.nl, de rentree van Badr Hari live volgen? Dat kan! Ziggo Sport heeft namelijk de rechten gekocht en zendt de partij live vanuit Ahoy uit!


De clash tussen Badr Hari (Marokko) en Hesdy Gerges (Nederland) is zaterdagavond (3 maart) zelfs te zien op het open kanaal van Ziggo: kanaal 14. Dat is GRATIS voor alle Ziggo-abonnees. Daar begint de uitzending vanaf 21.00 uur. Deze beladen clash is ook op Ziggo Sport Select te zien: kanaal 401. Of natuurlijk via de livestream van Ziggo.

Wil jij via WhatsApp op de hoogte blijven van deze wedstrijd? Stuur dan een appje met alleen de tekst VECHTSPORT AAN naar 0613559170! Deze handige dienst is uiteraard helemaal GRATIS.

Hoe laat begint Badr Hari?
Zoals je in het onderstaande programma van Glory kan zien, begint het hoofdprogramma in Rotterdam om 21.30 uur. Hari tegen Gerges is de 5de en laatste pot, dus ga er maar vanuit dat het een latertje wordt. Ongeveer tussen elf en twaalf uur dus?


Ben je in het buitenland?
De wedstrijd wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op ESPN3. In Engeland is Badr Hari tegen Hesdy Gerges te zien op de zender Frees Sports. Je kunt ook een livestream op internet kopen via Glory Inplayer, bijvoorbeeld als je in België bent. Lukt dit allemaal niet? Probeer dan Fox Sports Africa, Fight Channel, Fight Network, KIX of OSN Sports. De wedstrijd is helaas niet op UFC TV.

Incident
Hari en Gerges stonden in 2010 ook al tegenover elkaar. Hari sloeg de Nederlander naar de grond en schopte toen Gerges min of meer op de grond lag. Hari werd daardoor gediskwalificeerd. Zaterdag wordt de eerste keer dat beide heren sinds dat incident weer tegenover elkaar staan. Check hier de beelden:

Robert Hüsken
Edele redacteur volgt de paardensport, (Duits) voetbal, handbal en eigenlijk alle andere sporten ook. Watcher RB Leipzig. Schrijft in galop!