Hattrick-held Dybala knalt Juventus langs Sassuolo

AFP

Martijn Baars • 17:19, 17-09-2017 / Laatste Update: 03:26, 07-01-2024

Juventus heeft zich hersteld van de ruime nederlaag van dinsdag tegen FC Barcelona in de Champions League. De Oude Dame won zondagmiddag in de Serie A, met dank aan Paulo Dybala, ook de 4e wedstrijd van het seizoen.

De Argentijnse aanvaller nam in de uitwedstrijd tegen Sassuolo alle doelpunten van Juventus voor zijn rekening: 1-3. Dybala scoorde voor rust 1 keer, en maakte er in de 2e helft nog 2.

Sassuolo

Het doelpunt van Sassuolo, waar de Nederlandse verdediger Timo Letschert de hele wedstrijd meedeed, werd gemaakt door Matteo Politano.