Liverpool komt met de schrik vrij in Newcastle, horrorblessure voor Mo Salah (video's)

BSR Agency

admin • 00:42, 05-05-2019 / Laatste Update: 11:24, 05-01-2024

Liverpool heeft ternauwernood 3 punten gepakt op bezoek bij Newcastle United. In een zinderende wedstrijd kopte Origi in de slotfase van de wedstrijd de 3-2 tegen de touwen. Een grote smet op de pot was een zeer zware blessure voor Mo Salah, die per brancard van het veld moest.

Meer over de blessure van Mo Salah lees je hier.

Het begon allemaal rooskleurig voor Liverpool. Virgil van Dijk kopte na 13 minuten de 1-0 binnen uit een corner, waardoor er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht leek voor The Reds. Toch bleek Newcastle een stugge tegenstander. 7 minuten later lag namelijk al de 1-1 achter doelman Alisson.

Tekst gaat verder onder de video

Salah met de 2-1

Liverpool leek even van slag, maar herpakte zich snel en pakte via Mo Salah de voorsprong terug. De Egyptenaar schoot een voorzet van Alexander-Arnold achter doelman Martin Dúbravka, die er later in de wedstrijd voor zou zorgen dat de aanvaller met een zware blessure van het veld moest.

Zorgen bij Liverpool

Toen dat gebeurde, stond Newcastle alweer op gelijke hoogte met de Liverpudlians. Salomón Rondón was weer eens belangrijk voor The Magpies. Terwijl de meegereisde fans de moed al in de schoenen was gezakt, kreeg Liverpool in de slotfase nog een vrije trap. Van Dijk was stellig: Shaqiri moet en zal deze vrije trap nemen. Zo gezegd, zo gedaan. De Zwitser schoot de bal loepzuiver op het hoofd van Divock Origi en de Belg kopte, via het hoofd van Jamaal Lascelles, raak: 2-3.