Ajax en PSV moeten uitkijken: 7 spelers op scherp voor de topper
i

Pro Shots / Stanley Gontha

Ajax en PSV moeten uitkijken: 7 spelers op scherp voor de topper

admin • 11:50, 06-04-2018 / Laatste Update: 23:29, 08-01-2024

Koploper PSV neemt het zondag 15 april in eigen huis op tegen belager Ajax. Beide teams moeten deze speelronde al oppassen dat ze niet met een gehavend team aan de start van deze topper verschijnen. Maar liefst 7 spelers staan op scherp. Één keer opzichtig shirtjetrekken en ze missen de allesbeslissende wedstrijd om het kampioenschap.

Het is zondagmiddag oppassen geblazen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo voor Klaas-Jan Huntelaar, Nicolás Tagliafico, Donny van de Beek en Hakim Ziyech. Alle 4 spelers die Ten Hag liever niet zal missen als Ajax het opneemt tegen PSV in het Philipsstadion.

Tegelijkertijd moeten PSV'ers Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin en Marco Van Ginkel dit weekend oppassen tegen AZ om geen gele kaart te pakken. De Eindhovenaren spelen zaterdagavond uit tegen AZ.

 

Kampioensstrijd

Het gat tussen de 2 clubs is voorafgaand aan het huidige voetbalweekend nog 7 punten. Volgende week, op 15 april, staan beide topclubs om 16:45 uur tegenover elkaar in een rechtstreeks duel om de titel.