Allegri beschikt zeer waarschijnlijk over Ronaldo tegen Ajax: 'Het ziet er goed uit'
i

BSR Agency

Allegri beschikt zeer waarschijnlijk over Ronaldo tegen Ajax: 'Het ziet er goed uit'

admin • 14:23, 05-04-2019 / Laatste Update: 18:27, 12-12-2023

Recentelijk maakte het hart van menig Ajacied een sprongetje toen er groot nieuws uit Turijn verscheen: Cristiano Ronaldo is geblesseerd! De Portugese vedette viel in een duel met de nationale ploeg van Portugal uit met een hamstringblessure.

De 1e vraag die de Amsterdamse fans zich stelden: redt 'ie het duel met Ajax? In 1e instantie was CR7 niet bang om het duel te missen, daarna werd het treffen met de hoofdstedelingen tóch onzeker maar nu is er (bijna) duidelijkheid: als alles goed gaat, is Ronaldo gewoon van de partij tegen Ajax.

Dat meldt Juve-coach Massimiliano Allegri. "Ronaldo ziet er goed uit. De voortekenen voor het duel met Ajax zijn gunstig", aldus de oefenmeester tijdens een persconferentie. De Oude Dame meldde het nieuws vrijdagmiddag op Twitter. Ajax speelt op woensdag 10 april de thuiswedstrijd tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League, de return staat gepland op dinsdag 16 april.

🎙 Allegri: "@Cristiano seems better. There are good signs with five days to go until Ajax-Juve."#JuveMilan #ForzaJuve pic.twitter.com/v66XLRPaR5

— JuventusFC (@juventusfcen) 5 april 2019