Bednarek: 'Twee teams kunnen niet winnen, eentje altijd teleurgesteld'
i

Proshots

Bednarek: 'Twee teams kunnen niet winnen, eentje altijd teleurgesteld'

admin • 22:35, 24-04-2016 / Laatste Update: 02:21, 08-01-2024

Filip Bednarek kon niet voorkomen dat Feyenoord twee keer kon scoren en zo de KNVB-beker pakte ten koste van Utrecht. De Pool geeft zichzelf wel een schouderklopje en denkt dat Utrecht van deze nederlaag kan leren.

"Het is bitter dat we deze wedstrijd nog hebben weggeven", sprak de doelman met Fox Sports. "We creëerden niet voldoende kansen. Voor elkaar gingen we wel in de strijd, maar op sommige momenten was dat niet genoeg en dat is doorslaggevend geweest."

Andere kant

"Toen we 1-1 hadden gemaakt, had ik het gevoel dat we konden winnen", ging hij verder. "Helaas viel hij toen net de andere kant op."

Schouderklopje

De keeper zat er bij alle twee de doelpunten niet heel goed bij, maar toch is hij trots op zichzelf. "Dit was pas mijn vierde wedstrijd op het hoogste niveau. Ongeacht de uitslag heb ik een goed gevoel dat ik hier voor 50.000 man heb gestaan. Daar mag ik mezelf wel schouderklopje voor geven. Met Utrecht moeten we nu verder. Twee teams kunnen er niet winnen, eentje blijft altijd teleurgesteld achter. En dit keer waren wij dat, daar moeten wij van leren."