Bournemouth en Watford maken er een knotsgekke 1e helft van: 6 doelpunten in 45 minuten

admin • 22:55, 02-01-2019 / Laatste Update: 12:22, 07-01-2024

In de Engelse Premier League doen ze niet aan een winterstop. Daar wordt in januari gewoon volop gevoetbald. Bournemouth en Watford hebben duidelijk zin in 2019, want beide clubs zijn als een gek aan het scoren in hun 1e wedstrijd van dit jaar. Bij rust staat het al 3-3!

Bij de bezoekers is Troy Deeney de grote man. Hij zorgde er met een doelpunt in de 14e en in de 27e minuut voor dat Watford binnen een halfuur al comfortabel op 0-2 stond. Maar toen was daar opeens Nathan Aké die Bournemouth in de 34e minuut terugbracht in de wedstrijd.

Snelle doelputen

En daarna ging het opeens heel vlug met de doelpunten. Slechts 3 minuten later zette Callum Wilson de thuisploeg weer op gelijke hoogte. Maar al 1 minuut daarna (in de 38e minuut) kwam Watford weer op voorsprong door Ken Sema. Toch kwam nog voor rust Bournemouth alweer op gelijke hoogte door een doelpunt van Ryan Fraser in de 40e minuut.