Van Bronckhorst geeft St. Juste maar 1 opdracht mee: Justin Kluivert uitschakelen
i

Pro Shots

Van Bronckhorst geeft St. Juste maar 1 opdracht mee: Justin Kluivert uitschakelen

Martijn Baars • 12:47, 20-01-2018 / Laatste Update: 05:58, 07-01-2024

Giovanni van Bronckhorst geeft rechtsback Jeremiah St. Juste eigenlijk maar 1 opdracht mee: Justin Kluivert uitschakelen in de Klassieker tegen Ajax. De trainer van Feyenoord zag Kluivert vorig seizoen uitblinken.

"Vorig seizoen was Justin erg goed tegen ons, toen had hij net een paar duels in het eerste elftal van Ajax achter de rug", zegt Van Bronckhorst tegen het AD. "Nu is hij al veel verder. Justin Kluivert heeft alle kwaliteiten in huis die een buitenspeler in het hedendaagse voetbal moet hebben. We zullen scherp moeten zijn."

'Kleine Justin is groot geworden'

Van Bronckhorst zag Justin Kluivert opgroeien en volgt zijn carrière al lang. "Ik heb met Patrick gespeeld bij Oranje en Barcelona. In Spanje woonden we bij elkaar in de buurt, ik zag Justin op alle verjaardagen en de kinderen van Patrick en mijn kinderen speelden vaak samen. Het is leuk om te zien hoe Justin zich als speler heeft ontwikkeld. De kleine Justin van toen is groot geworden."

[poules_game teasertext="" team="feyenoord" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2017-18" ]