Cynische Mourinho is helemaal klaar met interlandbreaks
i

AFP

Cynische Mourinho is helemaal klaar met interlandbreaks

Martijn Baars • 15:05, 17-11-2020 / Laatste Update: 19:56, 04-01-2024

José Mourinho heeft het helemaal gehad met de interlandbreak. De trainer van Tottenham Hotspur heeft in de voorbereiding op de topper van komende zaterdag tegen Manchester City deze week maar 6 spelers tot zijn beschikking en moet maar afvragen hoe gezond zijn internationals in deze coronatijd terugkeren bij de club. 

"Geweldige voetbalweek", laat Mourinho cynisch weten op Instagram. "Grote emoties in de wedstrijden van de nationale team, uitstekende vriendschappelijke wedstrijden en totale veiligheid. Covid-testresultaten na gespeelde wedstrijden, mensen die zomaar op het veld rennen terwijl teamsessies plaatsvinden en nog veel meer. Na weer een training met slechts 6 spelers is het nu tijd om voor mezelf te zorgen."

Speler positief

Een groot aantal international van Spurs is deze dagen op reis. Met alle gevolgen van dien. Zo speelde Matt Doherty met Ierland tegen Wales, maar bleek hij achteraf positief.  De verdediger mis daardoor de duels met Manchester City en Chelsea. Sterpspeler Heung-min Son testte negatief, maar zat met Zuid-Korea na een corona-uitbraak in de selectie wel in quarantaine.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die is geplaatst door Jose Mourinho (@josemourinho) op