Dzeko boos op Makkelie: 'Hij had het lef niet om een strafschop te geven'
i

Pro Shots / Action Images

Dzeko boos op Makkelie: 'Hij had het lef niet om een strafschop te geven'

admin • 01:26, 05-04-2018 / Laatste Update: 18:27, 05-01-2024

AS Roma ging met pijnlijke cijfers onderuit (4-1) in Camp Nou en de halve finale lijkt hopeloos ver weg. Volgens Edin Dzeko speelde de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie daar een rol in. De spits van Roma, die nog scoorde voor de Italianen, was niet blij met het optreden van Makkelie.

Lef

In de beginfase van de wedstrijd schreeuwde Roma om een strafschop, maar die kreeg het niet. Dat kon Dzeko maar moeilijk begrijpen. "Als ik in de eerste minuten gewoon de penalty krijg die ik verdien, was het een heel andere wedstrijd geworden. De scheidsrechter had het lef niet om die strafschop te geven tegen Barcelona in Camp Nou", quote VI de Bosnische aanvaller.

Roma maakte het vooral zichzelf lastig door 2 keer een eigen goal te maken. "Dit is een enorme teleurstelling, want 4-1 is nogal geflatteerd. Barcelona heeft een betere ploeg dan wij, dat weten we zelf ook wel. Ik denk dat een 3-1 nederlaag eerlijker geweest was vandaag, maar als je zo ontzettend veel fouten maakt als wij deden vandaag, straft Barcelona dat af."