Fans van Almere City woest op transfer Braken naar NEC: 'We voelen ons genaaid'
i

Pro Shots

Fans van Almere City woest op transfer Braken naar NEC: 'We voelen ons genaaid'

Martijn Baars • 18:24, 16-08-2017 / Laatste Update: 03:46, 08-01-2024

Sven Braken moest de volgende held van Almere City worden. Hij had de harten van de fans veroverd en was na 2 zware blessures eindelijk klaar om zich te bewijzen.

Maar 2 dagen voor de start van de Jupiler League vertrok hij ineens naar NEC Nijmegen. En dat zit de fans niet lekker. In een lang statement op Facebook spreekt het fan-account Braken direct aan op zijn 'verraad'.

Vincent Janssen

Een sympathieke jongen was jij Sven, geliefd bij de supporters, ondanks je weinige minuten. 'Elke vrijdag tijdens jouw afwezigheid ging je naam rond in het stadion. "Is Sven alweer fit? Hoe lang moeten we hem nog missen?" Je had er eentje in het rijtje Vincent Janssen, Pablo Rosario en Soufyan Ahannach kunnen worden. Jongens die het vertrouwen van de club terugbetalen met een extra jaar, vlammen en dan een toptransfer maken. Een transfer die dan zo gegund is. Maar dat gevoel hebben we bij deze transfer niet Sven.

'We voelen ons genaaid'

Twee seizoenen Almere City, 16 wedstrijden, 11 goals. Veel pech, veel blessures. Maar nog veel meer vertrouwen in jou.. En dan de club je rug toekeren en vertrekken terwijl je zoals je zelf zei 'eindelijk klaar was om te vlammen voor Almere City'.

We voelen ons genaaid Sven, een actie om van te Braken..'