Feyenoord wil Kongolo langer aan zich binden

Feyenoord wil Kongolo langer aan zich binden

admin • 10:01, 17-12-2015 / Laatste Update: 22:28, 12-12-2023

Feyenoord gaat proberen Terence Kongolo langer aan de club te binden. De 21-jarige international staat nog tot de zomer van 2017 onder contract in De Kuip.

Een eventueel verbeterd contract voor de verdediger heeft gevolgen voor het salarisbudget van Martin van Geel, die de afgelopen maanden diverse jeugdspelers vastlegde, maar bijvoorbeeld ook Rick Karsdorp en Calvin Verdonk langer aan de club kon binden. Feyenoord heeft nog altijd volop geld om eventueel een nieuwe speler aan te trekken, maar de ruimte in het salarisbudget is uiterst beperkt. Als Van Geel echt iets wil op de transfermarkt, zal hij eerst een speler moeten slijten.

'Leren van fouten'

Voor de jonge Calvin Verdonk betekent het bekerduel met Willem II, donderdagavond in De Kuip, overigens een terugkeer in de selectie. Het talent werd onlangs weggestuurd bij Oranje onder 19 jaar omdat hij zich niet goed had gedragen. Trainer Van Bronckhorst. ,,Een jonge speler maakt soms fouten, het is zaak dat hij er iets van leert.''

Nieuwe riem

Een contractverlening gaat meestal gepaard met een salarisverhoging. Misschien kan Kongolo daar wel een riem voor kopen die hij op een sportbroekje kan dragen. Voor iedereen beter, denken wij.