Fulham-eigenaar haalt uit naar snerende supporter: 'Loop naar de hel' (foto)

Trevor Wagener • 10:34, 13-01-2019 / Laatste Update: 00:35, 05-01-2024

Het wordt er niet bepaald gezelliger op bij Fulham FC! De Premier League-club zit in serieuze degradatiezorgen nadat zij zaterdag na een voorsprong alsnog met 2-1 onderuit gingen tegen Burnley. Fulham-eigenaar Tony Khan pepte zijn spelers en staff via social media op, maar kreeg niet zo'n leuke reactie en reageerde daar meteen op.

Fulham heeft het dit seizoen al lang moeilijk met het consistent binnenharken van 3 punters. Dat de ploeg van Claudio Ranieri ook tegen Burnley een voorsprong weggaf, is veelzeggend.

Ruzie

Toch hield Khan hoop en via Twitter stak hij de selectie een hart onder de riem. "We hebben laten zien wat we kunnen. Vaak genoeg zelfs, vaker dan dat we uiteindelijk met 3 punten stonden. Wij kunnen dit gat verkleinen, kom op Fulham!"

Een fan was het niet met hem eens en verzocht Khan om hun geliefde Fulham te verlaten. Dit was Khan na 5 mooie jaren niet zomaar van plan. "Nooit. Ik ga dood bij deze club. Loop naar de hel jij." Het zou gaan om een supporter die zich al vaker kritisch uitliet over de bestuurder. Deze Twitter-fight leverde op zichzelf al smakelijke reacties op. Leuk!