Geruchten over ontslag raken Zidane
i

REUTERS

Geruchten over ontslag raken Zidane

admin • 22:37, 21-10-2019 / Laatste Update: 18:40, 04-01-2024

Zinédine Zidane snapt best dat hij vanwege de matige seizoensstart onder druk staat bij Real Madrid. ,,Jij hoort mij niet zeggen dat alle geruchten mij niets doen”, bekende de Fransman in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Galatasaray voor de Champions League. ,,Het doet mij wel degelijk iets. Het enige dat ik kan doen in deze situatie is alles geven en positief blijven.”

De 47-jarige Zidane ging zaterdag met zijn ploeg bij Real Mallorca voor de eerste keer onderuit in de Spaanse competitie (1-0). Aartsrivaal FC Barcelona kon mede daardoor de koppositie overnemen. In de Champions League staat de ‘Koninklijke’ er beroerd voor, met slechts 1 punt uit 2 wedstrijden.

Nieuwe kans

,,We weten allemaal dat we slecht zijn gestart in de Champions League”, betoogde Zidane, die in zijn 1e periode als coach bij Real Madrid drie titels op rij won op het kampioenenbal. ,,We krijgen echter tegen Galatasaray een nieuwe kans. Elke wedstrijd bij Real Madrid is een finale. 18 jaar geleden was dat al zo toen ik als speler bij de club kwam. Bij Real Madrid sta je altijd onder druk.”