🎥 | Getafe geeft voorsprong compleet uit handen tegen Granada

admin • 23:59, 12-06-2020 / Laatste Update: 20:30, 05-01-2024

Getafe heeft in La Liga dure punten verspeeld in de strijd om een rechtstreeks Champions League-ticket. De ploeg stond lang met 1-0 voor in en tegen Granada, maar liet zich in de laatste 20 minuten alsnog overrompelen en verloor met 2-1.

Beide ploegen speelden hun eerste wedstrijd na de lange pauze door de coronapandemie in een leeg stadion. David Timor zette Getafe na 20 minuten op vreemde bodem op 0-1. Het lukte Getafe alleen niet de voorsprong uit te bouwen, waardoor Granda iets terug kon doen. Na 70 minuten werd het dan ook gelijk, dankzij een eigen doelpunt van Getafe-verdediger Dakonam Djene.

Daar bleef het niet bij, want Granada pakte ook nog eens de volle 3 punten, via Carlos Fernández. Door dit resultaat blijft Getafe 5e staan. Een dure nederlaag als ze in de Champions League willen spelen.