Door Groningen geschorste Mahi zegt sorry: 'Heb iets verkeerds gedaan'
i

Pro Shots

Door Groningen geschorste Mahi zegt sorry: 'Heb iets verkeerds gedaan'

Martijn Baars • 16:59, 23-10-2017 / Laatste Update: 03:39, 06-01-2024

Mimoun Mahi biedt zijn excuses aan voor zijn gedrag bij FC Groningen en moet van de club als straf een weekje meelopen met de maatschappelijke projecten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Dit weekend werd bekend dat Mahi en Oussama Idrissi uit de selectie zijn gezet.

In het gesprek tussen Mahi en de club deze maandag heeft hij sorry gezegd. "Ik heb iets niet goed gedaan en daarvoor heb ik mijn welgemeende excuses aangeboden. Ik accepteer de maatregelen die zijn getroffen en ik zal me maximaal inspannen om dit alles recht te zetten. Ik hoop dat ik volgende week weer de mogelijkheid krijg om terug te keren bij het team. In deze fase heb ik namelijk maar 1 doel en dat is FC Groningen helpen met mijn spel op het veld. Ik zal er deze week hard aan werken om dat doel weer te kunnen bereiken", luidt zijn verklaring op de website van de voetbalclub.

Op de bank

Voordat het gesprek plaatsvond was al bekend dat de Marokkaans international voorlopig uit de selectie is gezet van FC Groningen en dus ook niet in actie komt tijdens de bekerwedstrijd met Roda JC, en de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Wat hij precies heeft gedaan is nog altijd niet bekend, maar hij mag de komende potjes dus op de bank toekijken. Ook zal hij de komende dagen apart van de groep trainen.