Isco wilde geen capitán zijn en was pissig op Real-publiek
i

Pro Shots

Isco wilde geen capitán zijn en was pissig op Real-publiek

Martijn Baars • 12:54, 13-12-2018 / Laatste Update: 02:04, 06-01-2024

Het was geen fijne Champions League-avond voor Real Madrid-speler Isco woensdag. Thuis verliezen met 3-0 van CSKA Moskou is al geen pretje, maar als je dan ook nog eens constant wordt uitgefloten heb je er natuurlijk helemaal geen zin meer an.

Nadat hij kort na rust een grote kans om zeep hielp, werd Isco bij zowat elk balcontact keihard uitgefloten door het morrende Real-publiek. Na 10 minuten was de Spaanse spelmaker het zo zat, dat hij zich naar de fluitende 'fans' draaide en schreeuwde "wat willen jullie nou?!".

Lang duurde het gefluit gelukkig voor Isco niet, want al snel maakte het negatieve geluid plaats voor steun in de vorm van applaus.

Aanvoerdersband

Naast zijn uitbarsting richting het publiek viel Isco tijdens de wedstrijd ook nog op omdat hij weigerde de aanvoerdersband te dragen. Toen capitán Marcelo een kwartier voor tijd naar de kant ging wilde hij Isco de band om doen, maar de middenvelder bedankte vriendelijk en gaf 'm door aan rechtsback Dani Carvajal. Een afgesproken deal, zo blijkt volgens de Spaanse krant Marca.

Isco was tijdens het bekerduel met Melilla al aanvoerder en had gezegd dat Carvajal de band de volgende keer om zou krijgen, als 1 van de vaste aanvoerders van Real (Ramos, Marcelo, Benzema, Varane, Nacho of Modric) niet zou spelen.