John de Wolf blijft langer bij Feyenoord
i

BSR Agency

John de Wolf blijft langer bij Feyenoord

admin • 08:44, 19-03-2020 / Laatste Update: 16:19, 05-01-2024

Feyenoord heeft het contract met assistent-trainer John de Wolf met 2 jaar verlengd. De clubleiding heeft de optie in het contract van De Wolf gelicht. De rechterhand van Dick Advocaat staat nu tot de zomer van 2022 onder contract in de Kuip, dat meld het AD.

Feyenoord heeft zelf nog niets van zich laten horen, maar De Wolf wil er niet meer omheen draaien. "Het klopt dat ik langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf’’, zegt de oud-verdediger van de Rotterdammers. ,,Zowel de club als ik vonden het totaal niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft meer ruchtbaarheid aan te geven."

Geen Studio Feyenoord

De Wolf en Feyenoord waren van plan in de aanloop naar de Klassieker, die komend weekeinde zou worden gespeeld, in combinatie met een bezoek aan Studio Feyenoord zijn aanblijven bekend te maken. "Maar daar hebben we dus vanaf gezien. Uiteraard ben ik wel erg blij dat ik na dit seizoen gewoon bij Feyenoord blijf."

Andere assistenten

Eerder deze maand verlengde Feyenoord ook al het contract van keeperstrainer Khalid Benlahsen met 2 jaar tot medio 2022. Of Dick Advocaat en Cor Pot ook aanblijven is afwachten. Advocaat gaf eerder aan dat hij eind maart uitsluitsel zou geven, maar door de ontwikkelingen in de wereld zal dat besluit later worden genomen. Said Bakkati, de andere assistent van Advocaat, heeft een doorlopende verbintenis in Rotterdam-Zuid.