Málaga houdt lang stand op bezoek bij Real, maar gaat toch onderuit (video's)

admin • 19:22, 25-11-2017 / Laatste Update: 22:14, 05-01-2024

Real Madrid is in eigen huis door het oog van de naald gekropen tegen Málaga. De koninklijken wonnen met 3-2 door een doelpunt van Ronaldo. Die miste in 1e instantie een penalty, maar schoot de rebound alsnog binnen.

Door de zege verkleinde de ploeg van coach Zinedine Zidane het gat met FC Barcelona voorlopig tot 7 punten. De koploper neemt het morgen op tegen Valencia, de verrassende nummer 2 in LaLiga.

Karim Benzema zette Real Madrid al in de 9de minuut op voorsprong. Het leek een voorbode voor een makkelijke middag, maar de Uruguayaan Diego Rolán trok de stand binnen 10 minuten alweer gelijk. Real ging alsnog met een voorsprong rusten na een doelpunt van Casemiro. Maar na een klein uur stond het alweer gelijk: Chory Castro was ditmaal de maker.

Penalty

Luka Modric, de vervanger van Isco werd een kwartier voor tijd in het strafschopgebied te hard aangepakt door Luis Hernández. De strafschop werd in 2 instanties benut door Cristiano Ronaldo, Europees al 8 keer trefzeker maar in de competitie pas goed voor 2 treffers.