Om er lekker in te komen: de laatste keer PSV-Ajax en Ajax-PSV (video's)
i

Pro Shots

Om er lekker in te komen: de laatste keer PSV-Ajax en Ajax-PSV (video's)

Martijn Baars • 20:48, 14-04-2018 / Laatste Update: 15:52, 05-01-2024

We kijken al 2 of 3 weken uit naar zondagmiddag 15 april, 16.45 uur. Dan staat namelijk PSV-Ajax op het programma. De misschien wel allesbepalende kampioenswedstrijd. Voor de Eindhovenaren sowieso, want bij winst is PSV kampioen. Wil Ajax nog wat, dan moeten de Amsterdammers winnen om het gat te verkleinen naar 4 punten. Dan is het, met nog 3 duels te gaan, hopen voor de recordkampioen dat PSV nog minimaal 2 keer punten laat liggen.

Om alvast lekker in de stemming te komen, voor zowel de Ajax-fans als de PSV-fans, blikken wij terug op de laatste 2 keren dat beide ploegen elkaar troffen.

Ajax-PSV 3-0

Om te beginnen met de meest recente ontmoeting. Vlak voor de winterstop troffen Ajax en PSV elkaar in de Amsterdam Arena. PSV vond een gelijkspelletje toen eigenlijk wel goed en werd compleet afgetroefd. Ajax won met 3-0.

PSV-Ajax 1-0

Vorig jaar was PSV-Ajax ook een lekker potje. Ajax hoopte de koppositie weer te heroveren, maar werd in Eindhoven getrakteerd op een fanatiek publiek en een verdiende nederlaag. PSV was de bezoekers in alles de baas.

Voor deze video was helaas geen embed-code te krijgen, dus moet je even naar Youtube zelf om de samenvatting te bekijken. Check de link hier.)