Oom van Jeremain Lens noemt beschuldigingen van Royston Drenthe onzin
i

Pim Ras Fotografie

Oom van Jeremain Lens noemt beschuldigingen van Royston Drenthe onzin

Martijn Baars • 19:09, 19-10-2017 / Laatste Update: 14:59, 08-01-2024

Sigi Lens is niet blij met het interview van Royston Drenthe dinsdag in het blad Quote.

Drenthe beschuldigde de zaakwaarnemer ervan hem tijdens zijn periode als speler van Real Madrid te hebben bestolen. Lens beraadt zich met collega Albert van Werkhoven, die ook in het artikel wordt genoemd, op juridische stappen.

1,8 miljoen

Drenthe liet zijn zaken tot 2012 behartigen door Lens, de oom van international Jeremain. ,,Alles was op basis van vertrouwen'', zei Drenthe over zijn tijd in Madrid. ,,Ik wist alleen dat ik in mijn eerste seizoen €1,8 miljoen ging verdienen, verder niks. Vanaf toen had hij alles in de hand, zó sneaky!”

'Onzin'

Onzin, beweert Lens. In een persbericht worden 'alle aantijgingen betwist’. Lens en Van Werkhoven noemen het vreemd dat Drenthe zich 5 jaar na het beëindigen van de samenwerking pas meldt. ,,En nu geeft hij ook nog aan er geen werk van te zullen maken omdat dat ‘zoveel geld kost’.”

Promotie voor nieuw boek

De ontboezeming van Drenthe is volgens het duo een publiciteitsstunt. ,,Lens en Van Werkhoven kunnen zich niet aan de indruk onttrekken dat het offensief moet worden opgevat als een mediastunt ter promotie van het boek over Drenthe.”

Lens en Van Werkhoven beraden zich op het nemen van juridische stappen ter voorkoming van verdere laster en smaad.