PSV raakt hoofdsponsor volgend jaar kwijt
i

Pro Shots

PSV raakt hoofdsponsor volgend jaar kwijt

Martijn Baars • 11:14, 19-03-2018 / Laatste Update: 04:13, 07-01-2024

PSV moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Energieleverancier Energiedirect.nl verdwijnt per 1 juli 2019 van de voorkant van het shirt. Dat bedrijf nam in 2016 de hoofdsponsor-taak van Philips over, maar verdwijnt nu ook weer naar de achterkant van het shirt.

Dat maakt de Eindhovense club op de eigen website bekend. 'De huidige hoofdsponsor van PSV tekent een nieuw 3-jarig contract. De eerste 2 seizoenen van die verbintenis staat Energiedirect.nl op de rug van het PSV-shirt, daarna gaat de energieleverancier in de sponsorpiramide van PSV verder als partner', staat te lezen op de website.

Waarde van het shirt verhogen

Dus moet PSV op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor om de voorkant van het shirt te vullen. "Dit traject is al begonnen. Het is prettig om daar nu al mee aan de slag te kunnen", zegt commercieel directeur Frans Janssen. "Met een stevig bedrag voor het rugsponsorschap van energiedirect.nl en de bijdrage als mouwsponsor en naamgever stadion van onze innovatiepartner Philips, zijn de voorwaarden er om ons doel - de waarde van het shirt verder verhogen - te realiseren."