'Real Madrid haalt op vier posities nieuwe spelers'
i

ProShots

'Real Madrid haalt op vier posities nieuwe spelers'

Sjors Tanis • 11:24, 30-05-2018 / Laatste Update: 16:56, 12-12-2023

Real Madrid staat bekend als een club die veel spelers voor extreem veel geld over koopt van concurrenten. Ook deze zomer wil 'De Koninklijke' toeslaan: op vier posities moeten versterkingen komen. Dat meldt Marca.

Het belangrijkste target is superster Neymar, die de voorhoede moet versterken. Andere opties op die positie zijn volgens de krant Mohamed Salah (Liverpool), Paulo Dybala (Juventus) of Eden Hazard (Chelsea). Trainer Zinédine Zidane wil ook een nieuwe doelman: Thibaut Courtois (Chelsea), David de Gea (ManUnited) en Allison (ManCity) zijn de gegadigden.

Real, dat dit seizoen voor de derde keer op rij de Champions League won, kijkt in de achterhoede voor twee versterkingen. Een rechtsback en een centrale verdediger. Voor die laatste positie kijkt Real Madrid naar José María Jiménez (Atlético Madrid), Milan Skriniar (Internazionale) en Alessio Romagnoli (AC Milan). Huidige rechtsback Dani Carvajal kan concurrentie verwachten van Alvaro Odriozola (Real Sociedad), het absolute hoofddoel van Zidane en zijn staf als nieuwe rechtsback.

[poll id="983"]

[poll id="982"]

[poll id="984"]