Ruis op de lijn: 'PSV wil Yorbe Vertessen niet laten gaan, Belg komt niet terug uit Berlijn'
Yorbe Vertessen bedankte het publiek na zijn 'laatste wedstrijd' tegen Almere City / © Getty Images

Ruis op de lijn: 'PSV wil Yorbe Vertessen niet laten gaan, Belg komt niet terug uit Berlijn'

21:35, 29-01-2024 / Laatste Update: 21:36, 29-01-2024

Yorbe Vertessen leek hard op weg naar Union Berlin, maar door de blessure van Noa Lang gingen de alarmbellen af bij PSV. Die club wil Vertessen eigenlijk niet laten gaan, terwijl de Belg al in Duitsland medisch gekeurd is. Vertessen weigert dan ook om terug te komen uit Berlijn.

PSV moet nog een krabbeltje zetten onder het vertrek van Vertessen en die komt er volgens het Eindhovens Dagblad voorlopig niet. De clubleiding vindt het makkelijker om Vertessen terug te halen uit Berlijn, dan voor het sluiten van de transfermarkt nog een vervanger te halen voor de geblesseerde Lang.

PSV onderhandelt goed: extra geld voor Yorbe Vertessen van Union Berlin

29 januari 2024, 09:42

De transfer van Yorbe Vertessen naar Union Berlin wordt maandag afgerond. De buitenspeler verlaat PSV voor een gegarandeerd bedrag van 4,75 miljoen euro, zo schrijft het Eindhovens Dagblad maandagochtend. Maar door goed te onderhandelen krijgt PSV waarschijnlijk meer geld.

Een andere optie is het aantrekken van Couhaib Driouech, maar Excelsior weigert voorlopig mee te werken. Die club wil miljoenen zien. Ook de naam van Arnaut Danjuma zingt rond in Eindhoven, alleen dat is een complexere deal aangezien hij nog op huurbasis bij Everton speelt en onder contract staat bij Villarreal.