Slot reageert op ontslag bij AZ: ‘Dat dit seizoen voor mij eindigt, is een harde klap’
i

BSR Agency

Slot reageert op ontslag bij AZ: ‘Dat dit seizoen voor mij eindigt, is een harde klap’

Martijn Baars • 18:09, 05-12-2020 / Laatste Update: 19:56, 04-01-2024

Arne Slot heeft zelf gereageerd op zijn plotselinge ontslag bij AZ. De coach werd zaterdagochtend de laan uitgestuurd bij de Alkmaarders nadat de club had vernomen dat Slot in verregaande onderhandelingen zou zijn met Feyenoord. "Een harde klap", noemt Slot het ontslag.

"Ik heb vanochtend gehoord dat AZ mijn aflopende contract per direct wil ontbinden. Dat een seizoen, waarin we zowel nationaal als internationaal nog op alle fronten actief zijn, hiermee voor mij eindigt is een harde klap. Ik kijk terug op een geweldige periode bij AZ en ben de medewerkers, staf en spelers meer dan dankbaar voor de mooie en intense periode die we samen beleefd hebben", zo laat Slot weten.

Check hier alle hoogte- en dieptepunten van Slot bij AZ

Feyenoord

Of Slot inderdaad met Feyenoord in verregaande onderhandelingen is, wil hij niet bevestigen: "Aangaande mijn toekomst kan ik enkel aangeven dat AZ op de hoogte was van het feit dat ik mijn aflopende contract niet zou gaan verlengen en dat er concrete interesse van meerdere clubs is. Inhoudelijk wil ik op dit moment niet ingaan op de beslissing van AZ en de concrete interesse van Feyenoord.”