Martijn Baars • 18:14, 15-12-2017 / Laatste Update: 04:41, 06-01-2024

Ruim 3 weken nadat Eduardo Berizzo moest worden geopereerd aan prostaatkanker, heeft de Argentijnse trainer zijn werk bij Sevilla hervat. Berizzo verraste zijn spelers door de kleedkamer binnen te lopen en meteen al weer de training te leiden.

Als de trainer zich goed voelt, zit hij vrijdagavond zelfs al weer op de bank bij de thuiswedstrijd in de Spaanse competitie tegen Levante.

In de rust verteld

Bij Berizzo werd vorige maand prostaatkanker ontdekt. In de rust van de wedstrijd tegen Liverpool in de Champions League lichtte de Argentijn zijn spelers in. Sevilla maakte tegen de Engelse club in de tweede helft een achterstand van 3-0 goed en pakte in blessuretijd een punt (3-3).