Alle uitslagen Keuken Kampioen Divisie vrijdag 30 augustus

BSR/SOCCRATES

admin • 00:18, 31-08-2019 / Laatste Update: 11:19, 15-01-2024

NAC is er niet in geslaagd de 4de zege op rij over de streep te trekken. In Volendam leek er in de slotfase nog met 1-0 te worden gewonnen, maar daar staken de Volendammers een stokje voor. Met 2 late treffers werd NAC op de eerste nederlaag van het seizoen getrakteerd

FC Eindhoven wist als nummer 3 van de competitie wel te winnen. Go Ahead Eagles werd met 2-1 aan de kant gezet. Ook hier was het een hectische slotfase. Joey Sleegers ontsnapte een kwartier voor tijd aan de aandacht van de Deventer defensie en schoot koel raak. Maarten Pouwels maakte 7 minuten later de gelijkmaker, maar dat leverde Kowet geen punt op. Samy Bourard kopte namelijk nog geen minuut later de beslissende 2-1 tegen de touwen.

Dordrecht heeft wat te vieren, want het eerste punt van het seizoen is binnen. Tegen het altijd lastige Jong AZ werd er in de blessuretijd 1 puntje weggekaapt.

NEC - Telstar 4-2

Ole Romeny 1-0 & 2-1 19' 69'

Elayis Tavsan 1-1 60'

Randy Wolters 3-1 64'

Glynor Plet 3-2 72'

Jonathan Okita 4-2 90'

FC Volendam - NAC Breda 2-1

Finn Stokkers 0-1 65'