Vijfde elftal fixt seksclub als shirtsponsor, maar preuts clubbestuur en KNVB doen moeilijk
i

Davy van Lieshout

Vijfde elftal fixt seksclub als shirtsponsor, maar preuts clubbestuur en KNVB doen moeilijk

Trevor Wagener • 16:16, 14-10-2018 / Laatste Update: 19:33, 04-01-2024

Het is bij veel voetbalclubs heel normaal: zelf een sponsor proberen te strikken en het liefst voor meerdere jaren. Voor verenigingen zelf het uiteraard zeer welkom gezien het geregel en inkomsten. Maar het 5e van RKVV Waalre strikte een seksclub. Daar is niet iedereen blij mee.

Het bestuur is er niet blij mee en van de KNVB mag het niet. Bij 'het 5e' prijkt de komende 5 seizoenen de naam van seks-club Domination Palace uit Valkenswaard op de nieuwe zwart-witte shirts. In deze club kunnen mannen zich lekker stevig laten domineren. En dat compleet he? Met zweepjes, het pijnigen van de geslachtsdelen en slaventraining!

Alles heet

Voetballer Davy van Lieshout en een paar teamgenoten kwamen bedrijfsleidster Denise van het Valkenswaardse seksbedrijf in juli tegen op de kermis in haar dorp. De mannen spraken haar aan over sponsoring en wat als grap begon - 'we waren allemaal lekker in d'n ollie' (= dronken) -, werd de dagen daarna steeds serieuzer. Er gingen e-mails heen en weer. "Wij domineren op het veld", schreef het Waalrese team.

"Wij trappen hier ook tegen ballen", antwoordde Denise attent. Ze besloot dat het goed zou zijn haar bedrijf uit de taboesfeer te halen. Daarom ging ze de sokken, broeken en shirts betalen. Porno voor de preutsheid, maar dat vindt de rooms katholieke voetbalvereniging in Waalre helaas dus niet.