Watford wint eindelijk eerste wedstrijd van het seizoen en verlaat laatste plaats

Action Images via Reuters

Martijn Baars • 00:16, 09-11-2019 / Laatste Update: 10:02, 05-01-2024

Daryl Janmaat heeft met Watford eindelijk de eerste overwinning van dit seizoen behaald. De club won in met 0-2 bij Norwich City, de ploeg van keeper Tim Krul.

Watford droeg daardoor ook de laatste plaats in de Premier League over aan Norwich.

De Spanjaard Gerard Deulofeu opende al binnen 2 minuten de score op Carrow Road. Kort na rust verdubbelde Andre Gray de score met een hakbal. Ook met 10 man, nadat de Belgische verdediger Christian Kabasele in de 65ste minuut met zijn 2e gele kaart van het veld was gestuurd, hield Watford stand.

De ploeg van rechtsback Janmaat kwam dankzij de eerste zege van dit seizoen op 8 punten, Norwich City bleef op 7 staan. Southampton heeft ook 8punten.