Watford-trainer snapt niks van ontslag: 'Hebben beste seizoen uit geschiedenis gedraaid'
i

BSR Agency

Watford-trainer snapt niks van ontslag: 'Hebben beste seizoen uit geschiedenis gedraaid'

admin • 10:56, 09-09-2019 / Laatste Update: 12:29, 07-01-2024

Normaal gepsroken worden trainers aan de kant geschoven als ze er weinig van bakken, maar in het geval van Javi Garcia ligt dat nét iets anders. Hij mocht bij Watford zijn spullen pakken, nadat de Premier League-club haar beste seizoen ooit had.

Javi Gracia vindt het dan ook onbegrijpelijk dat hij door Watford is ontslagen. Afgelopen zaterdag kreeg hij het slechte nieuws te horen bij de Engelse club. Na 4 speelronden staan ze laatste in de hoogste divisie, met slechts 1 punt. De Spanjaard wordt vervangen door landgenoot Quique Sanchez Flores

"We hebben het beste seizoen uit de geschiedenis van de club gedraaid", aldus Gracia in een verklaring. "Ik ben de club dankbaar voor het feit dat ik deze geweldige club in de Premier League heb mogen leiden. Het was een ongelooflijke ervaring."

Vorig seizoen werd Gracia met Watford 11e in de competitie en haalden ze de finale van de FA Cup. Die verloren ze dik van Manchester City (6-0). Hieronder kun je zien wat voor geweldige doelpunten er toen gemaakt werden.