Willem II heeft te weinig shirts: 'Daar kregen we toestemming voor'
i

Pro Shots

Willem II heeft te weinig shirts: 'Daar kregen we toestemming voor'

Martijn Baars • 11:17, 19-09-2017 / Laatste Update: 08:25, 08-01-2024

Willem II verscheen zaterdag in Kerkrade op het veld in een shirt dat we nog niet eerder hadden gezien. Rood met dunne witte verticale lijntjes.

Waarom speelden de Tricolores de uitwedstrijd tegen Roda JC niet gewoon in het eigen thuisshirt, zoals vorig seizoen wel het geval was?, vraagt het Brabants Dagblad zich af.

Probleem met levering

Teammanager Mischa Rook legt het uit: ,,Zoals bekend is er een probleem met de levering van shirts. Dat komt deels door onszelf, omdat we pas laat wisten welke rugsponsors we zouden krijgen. Uiteindelijk hebben we een paar sets shirts ontvangen, maar zoals bekend spelen we de thuiswedstrijden met andere shirtsponsors achterop de shirts dan tijdens uitduels. Van onze rood-wit-blauwe thuisshirts hebben we echter nog geen volledige set met de goede sponsor op de achterzijde. Daarom hebben we de KNVB gevraagd of we ons 2e uitshirt, dat rode, mochten gebruiken. En daar kregen we toestemming voor."

[poules_game teasertext="" team="willem-ii" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2017-18" ]

Fanshop

Volgens Rook komt er binnenkort een einde aan de shirtjes-schaarste. ,,Niet alleen voor de spelers, maar ook voor de supporters. Het rode shirt waarin we van Roda wonnen, ligt woensdag al in de fanshop.