Real Betis gaat na 2 gelijkspelletjes door in Copa del Rey

BSR/SOCCRATES

Brian Vesseur • 22:25, 17-01-2019 / Laatste Update: 20:35, 05-01-2024

Real Betis heeft Real Sociedad uit het Spaanse bekertoernooi geknikkerd. Nadat het in eigen huis 0-0 gelijkspeelde, werd het uit 2-2. En door de uitdoelpunten bekert Betis dus verder in de Copa del Rey.

Canales zette de bezoekers na een dik halfuur spelen op voorsprong, maar na 3 minuten trok Sociedad de stand weer gelijk. Igor Zubeldia zorgde voor de gelijkmaker. Mikel Moreno bracht de thuisploeg zelfs op voorsprong in de 62e minuut. Maar door een doelpunt van Loren Moron na 70 minuten, gaat Betis toch door!

Giovani Lo Celso van Betis kreeg in de blessuretijd nog zijn 2e gele kaart voorgeschoteld.

Mexico

Bij Betis zat Diego Lainez op de bank, maar viel niet in. De 18-jarige Mexicaan is net aangetrokken door de club, waardoor Ajax net misgreep. Bij de thuisploeg stond een Mexicaan in de basis: ex-PSV'er Hector Moreno.