‘Aanvallende’ Tony Martin beloont zichzelf met mega-hamburger

17 juli 2017

ANP

Wie dacht dat topsporters alleen maar gezonde voeding binnen krijgen tijdens hun werk, heeft het mis. Dat blijkt wel uit de blije Instagram-post van Tony Martin. De Duitse renner van Katjoesja viel flink aan in de etappe van zondag - die later werd gewonnen door Bauke Mollema - en beloonde zichzelf daar maar wat graag voor.


Dit deed de 32-jarige tijdrijdspecialist door zijn volgers lekker te maken met een goede foodpic van zijn niet al te bescheiden hamburger. Gezien zijn optreden van zondag, is zo'n vette hap tussen de bedrijven door meer dan verdiend!


Niet overal oké
Topsporters zijn uiteraard ook mensen en die mogen heus wel eens een snack oppeuzelen. Meestal hebben ploegen of bonden  tijdens sportevenementen wel strikte regels als het om fastfood gaat. Zo kreeg Eden Hazard ooit heel België over zich heen toen hij tijdens een wedstrijd (!) een hamburger bestelde.

Martin houdt zijn baan
Recent nog maakte een pasteitje een einde aan de loopbaan van Sutton-keeper Wayne Shaw fataal. De Engelse non-League club moest de samenwerking met de zware keeper wel beëindigen, omdat hij geld zou hebben verdiend bij een gokkantoor vanwege het eten van het 'tussendoortje'.
reacties
ReageerReageer op dit bericht