'Schaarincident' Tom Brady houdt heel de NFL bezig
i

Pro Shots

'Schaarincident' Tom Brady houdt heel de NFL bezig

Bart van der Wijst • 15:58, 24-08-2016 / Laatste Update: 19:19, 07-01-2024

Het is het onderwerp van gesprek bij het American Football, het 'schaarincident' van Tom Brady. De quarterback van New England Patriots probeerde vorige week met een schaar iets uit zijn schoen te halen, maar sneed vervolgens in zijn duim. Brady miste daardoor de preseason wedstrijd tegen Chicago Bears.

Brady noemde het een 'dom incident' en moest ook een aantal vragen beantwoorden over het gebeuren tijdens zijn persconferentie. "Er floepte een woord uit wat je niet hoort te zeggen waar je kinderen bij zijn", zei Brady al lachend. "Maar ik had graag gespeeld".

Panthers

Aanstaande vrijdag wachten de spelers van Carolina Panthers voor een confrontatie in de derde week van preseason - waar teams zich voorbereiden op het nieuwe NFL-seizoen. Bij die wedstrijd is Brady er 'gewoon' bij. "Ik wil er elke keer spelen als die mogelijkheid zich aanbiedt. Als football-speler krijg je niet veel mogelijkheden om te spelen in een jaar, dus wanneer je teamgenoten in tenue staan wil je daar gewoon bijhoren", besluit Brady.