Amateurclub probeert Royston Drenthe naar de 6e klasse van POLEN te lokken
i

BSR Agency

Amateurclub probeert Royston Drenthe naar de 6e klasse van POLEN te lokken

Martijn Baars • 12:33, 07-12-2020 / Laatste Update: 23:59, 07-01-2024

Royston Drenthe is binnenkort mogelijk te bewonderen op de Poolse amateurvelden. LKS Victoria Cisek, uitkomend in de 6e klasse, meldt in gesprek te zijn met de 33-jarige Rotterdammer, die momenteel speelt voor Kozakken Boys.

"We praten met Drenthe over zijn mogelijke komst”, meldt Victoria Cisek op Twitter. "De voormalig speler van Real Madrid is nu in Nederland. We houden je de hoogte van verdere ontwikkelingen. Hopelijk zijn deze positief.”

Failliet

De opvallende mededeling van de kleine Poolse club komt een paar dagen nadat Drenthe door de rechtbank van Breda failliet werd verklaard. Er is een curator aangewezen die bepaalt wat er gebeurt met het geld dat binnenkomt bij de eenmalig Oranje-international. Drenthe stond tijdens zijn profcarrière bekend om zijn luxe levensstijl en gooide vele miljoenen weg aan onnodige dingen.

'Ons uithangbord'

Victoria Cisek lijkt daar nu op in te willen spelen. "Zie het als wederzijdse hulp”, reageert de club. "Hij wordt ons uithangbord en hij kan hier met een schone lei beginnen.”