Trevor Wagener • 21:29, 21-11-2019 / Laatste Update: 14:47, 07-01-2024

Wat een scenes in het Engelse Sheffield! Daar verloor de Britse bokser Anthony Joshua 'even' 10.000 pond (!!!) aan zijn kameraad Jonathan Constant. Als het hem lukte om 25 wijde pull ups te doen, kreeg hij 10 rooie van Joshua. Zo gezegd, zo gedaan!

Joshua is op dit moment zichzelf aan het voorbereiden voor zijn rematch tegen de Amerikaanse Mexicaan Andy Ruiz jr. Beide heren vechten op 7 december in Saudi-Arabië. Oftewel: Joshua is nog volop in de gym te vinden.

Aanhouder wint

Hier wordt hij gesteund door zijn best kameraden. Ook Andrew Tabiti, die overvloog uit Amerika, was erbij. Hij was de jury van de weddenschap en zag ook toe hoe Constant - zij het met een beetje moeite en een hoop gepuf, gesteun en gekreun - de 10 kop bij elkaar drukte.

Constant had bij de 20ste rep behoorlijk wat moeite, maar perste er met pijn en moeite nog 5 uit. Joshua kon zijn ogen niet geloven toen hij de 25 aantikte en rende door de gym. "Ik verstop me wel, ik ben er niet!", schreeuwde de Britse kampioen. Overigens werd niet alleen hij, maar iedere aanwezige helemaal gek.

'Ik betaal!!!'

Zijn maatje Constant was het meest blij van allemaal, bleek uit zijn Instagram-post. "Dus AJ en Umar Kamani daagden mij uit voor 10.000 pond om 25 wijde pull ups te doen. Zeg maar niks! Ik betaal de Nando's. Makkelijk geld verdienen, payday!", schreef hij.