Antoine Griezmann vertolkt juichende hoofdrol in reclame (video)

Antoine Griezmann vertolkt juichende hoofdrol in reclame (video)

admin • 07:43, 25-11-2016 / Laatste Update: 09:22, 12-12-2023

Als Antoine Griezmann scoort, dan maakt hij altijd een vage beweging met zijn handen. Het is een verkapte juichvorm van hoe de legendarische Ronaldinho altijd zijn doelpunten vierde. Een soort telefoonbeweging. Puma zag er meer in en besloot de Fransman een hoofdrol te geven in de nieuwe reclame van het sportmerk.

Na zijn goal ringt een telefoon wanneer hij met zijn handen beweegt, die was nog wat makkelijk gezocht door Puma. Een paar tellen later veert hij op achter een bar. Waar hij 2 cocktails shaked met zijn manier van juichen. Alsof dat nog niet genoeg was, verstoort de kanshebber van de Ballon d'Or een romantisch bioscoopavond tussen een romantisch stel. Hij knipt het haar af van de jongen met veel te lang haar, waarna hij ineens breiend in een sfeervolle hotelkamer zit.

Maar ook als stuntende piloot scoort Griezmann. Wederom voor een romantisch koppel weet de Fransman het avondje op een top van een berg nog mooier te maken door een hart in de lucht achter te laten. Al is de cupido nog nét wat mooier. Het is wachten op na-apers van deze variant. Het moet gezegd worden, hier is over nagedacht! Oordeel zelf!

CHECK OOK: Ronaldo waant zich home alone! (video)