UPDATE: bericht over relatie Jackie Groenen en radio-dj blijkt nep
i

PA Sports

UPDATE: bericht over relatie Jackie Groenen en radio-dj blijkt nep

Martijn Baars • 23:22, 24-10-2019 / Laatste Update: 10:09, 07-01-2024

UPDATE 23.20 uur: het bericht dat Hofman naar het AD stuurde, blijkt nep. Lees hier meer! Onderstaand bericht is dus achterhaald.

Jackie Groenen, misschien wel de meest sympathieke voetbalster van Nederland, is officieel geen vrijgezel meer. Dat is donderdagavond bevestigd door haar nieuwe vriendje: Herman Hofman.

Wie?! Hofman is een radio-dj bij 3FM. Afgelopen week verscheen er al een foto van hem en Groenen op het Instagram-account van de voetbalster van Manchester United. Hij was op bezoek in Manchester om zijn vriendin aan te moedigen, maar toen kwam de foto per ongeluk online.

Per ongeluk

Hofman tegen het AD: "Er is toen onbedoeld een foto van mij en Jackie op het Instagramaccount van Jackie gepost. Toen we hier achter kwamen hebben we het zo snel mogelijk weer verwijderd om geen aandacht te genereren."

Roddelblad Story

Maar toen was het al te laat. Roddelblad Story pikte het op en slingerde het gerucht de wereld in. Daardoor voelden Hofman en Groenen zich genoodzaakt om de relatie te bevestigen. "Het is voor mij vervelend dat het artikel gepubliceerd is terwijl ik op vakantie was en Story mij niet benaderde voor een reactie. In overleg met Jackie hebben we samen besloten het zelf naar buiten te brengen. Zoals wordt beweerd in het artikel zijn Jackie en ik inderdaad een setje.”