Milik: 'Ik heb één miljoen Jessica's bekeken voordat ik haar vond'

Milik: 'Ik heb één miljoen Jessica's bekeken voordat ik haar vond'

admin • 14:24, 27-02-2016 / Laatste Update: 12:54, 15-01-2024

Ajax-spits Arek Milik is naar eigen zeggen niet echt een 'typische Poolse gozer'. In een openhartig interview met Ajax.nl spreekt hij over zijn afkomst, de band met zijn familie en hoe het is om in Amsterdam te wonen. Maar ook spreekt Milik over hoe hij zijn vriendin Jessica heeft veroverd. Daar heeft Milik aardig wat moeite voor moeten doen. Jessica speelde een beetje 'hard to get'. Maar laten we eerlijk zijn. Wij snappen wel dat Milik zijn uiterste best voor deze dame heeft gedaan. Wat een par

"Ik leerde Jessica kennen in Polen. We hebben elkaar vier jaar geleden in een kledingzaak ontmoet. Ze was aan het winkelen met haar moeder en ze viel me direct op. Jessica is een prachtig meisje, dus ik stapte op haar af."

Zoek maar op

Toen Milik om haar telefoonnummer vroeg, werd hij op een toch wel komische manier afgewezen. "Haar telefoonnummer wilde ze me niet geven. Wel gaf ze me een briefje met haar naam erop. ‘Zoek me maar op Facebook’, zei ze.

Milik de spits

En Milik liet zien waarom hij spits is geworden. "Ik heb ongeveer een miljoen Jessica’s bekeken voordat ik haar vond. Daar is heel wat tijd in gaan zitten, haha! Daarmee is het allemaal begonnen."

Jessica wilde geen voetballer

"Jessica wilde in eerste instantie helemaal geen relatie met een voetballer. Dat vond ik eigenlijk ook wel voor haar spreken. Als voetballer in Polen heb je de meisjes al gauw voor het uitkiezen, maar Jessica hield de boot af. Daar is ze later gelukkig op teruggekomen. Ze is redelijk op zichzelf, een lief en rustig meisje. Mijn meisje", zegt een trotse Milik.

De rest van het mooie en openhartige interview met Milik lees je hier.