SHIT! Lekker wijf Ellen Hoog wil niet meer naakt in bladen
i

ANP

SHIT! Lekker wijf Ellen Hoog wil niet meer naakt in bladen

admin • 18:13, 17-11-2016 / Laatste Update: 16:09, 12-12-2023

Helaas beste vrouwenliefhebbers uit Nederland: Ellen Hoog gaat niet snel meer in d'r naakie in een blad. Heeeul erg zonde. En jammer vooral. Want ze is best een lekker wijf, toch?

De hockeyster liet dat iedereen donderdag weten in het programma Over de Top van AT5. De chick vertelde dat ze onlangs is gevraagd om lekker naakt te gaan in een soort blad als Playboy. Maar daar heeft de oud-international geen zin meer in. Waarom nou niet, Ellen?

Eerst nog wel

En da's toch best een tegenvaller. Want een paar jaar terug ging de brunette nog wel uit de kleren voor Volkskrant MagazineGeloof het of niet, maar ze stond toen met een paksoi in haar arm in een akker... Ook stond ze lekker uitdagend in de FHM en zelfs in Amerika konden mannen genieten van de prachtige Hoog.

Ze stond samen met hockeyer Eva de Goede in het Amerikaanse sportblad Sports IllustratedMan, man, wat een foto zeg... Niet gek dat de stoot dit jaar nog de lekkerste hockeyster van de Spelen was. Maar ze stopt dus met d'r prima lijf showen. Dus mensen, Hoog snel volgen op Instagram ;)