Van Gerwen: ‘Spijt van berichten’

13 april 2015

Van Gerwen: 'Spijt van berichten'

GEMONDE - Michael van Gerwen heeft laten weten spijt te hebben van de berichten die hij uitwisselde met Stacey Owen. De darter reageerde maandagavond met een statement op de geruchten van een vermeende affaire tussen hem en Owen. "Mijn aandacht gaat nu uit naar mijn familie en mijn vrouw Daphne, wie ik mijn onvoorwaardelijke excuses aanbied", aldus Van Gerwen

"Ik heb spijt van het contact dat ik met Owen heb gehad en ik had niet met haar af moeten spreken toen ik in Engeland was. Ze was op de hoogte van het feit dat ik getrouwd ben. We hadden geen verder contact moeten zoeken", vervolgt Van Gerwen, die benadrukt geen fysiek contact te hebben gehad met de dame in kwestie.

Vermeende affaire
Volgens het verhaal dat maandag opdook in The Sun zou Van Gerwen hebben geprobeerd om met de Engelse dame af te spreken en boekte zelfs speciaal al een hotelkamer. Pas later gaf van Gerwen toe getrouwd te zijn. Toch zou de 'date' doorgang gevonden hebben. “Hij was nerveus. Ik vroeg hem of ik in de bar moest wachten en hij knikte. Hij ging douchen en gaf me de sleutel van de kamer,” vertelt Owen tegenover The Sun.

Toen ‘Mighty Mike’ iets later sms’te dat hij klaar was en ze naar boven kon komen, besloot Owen weg te gaan. “Michael van Gerwen is een schande. Iedereen moet weten wat voor man hij echt is. Het is een vuile rat.”


Bekijk hieronder de tweet van Michael van Gerwen met daarin zijn (engelstalige) statement: