Van Barneveld wenst Taylor geluk voor finale met geweldige Tweet
i

Pro Shots / Action Images

Van Barneveld wenst Taylor geluk voor finale met geweldige Tweet

admin • 10:43, 31-12-2017 / Laatste Update: 17:31, 12-12-2023

Raymond van Barneveld is een sportman in hart en nieren. Hij kan na een wedstrijd vreselijk teleurgesteld zijn, maar hij laat zich ook van zijn allerbeste kant zien. Met een geweldige Tweet wenst hij zijn oude rivaal Phil Taylor veel succes voor de finale van maandag tegen Rob Cross. Klasse actie!

Stel je voor

Hij had ongetwijfeld zelf graag in de finale gestaan, maar na het verlies tegen Michael van Gerwen in de kwartfinale zat dat er niet in. Phil 'The Power' Taylor neemt maandag afscheid van de dartsport en kan met zijn allerlaatste kunststukje zomaar zijn 17de wereldtitel halen. Van Barneveld is lovend over Taylor en wenst hem veel geluk toe in de finale. "Stel je voor dat je alles hebt gewonnen wat er te winnen valt. Stel je voor dat je je laatste toernooi speelt, het grootste van allemaal. Stel je voor dat je de finale bereikt. En stel je voor dat je die wint... Veel geluk Phil Taylor."

IMAGINE you won everything there ever was to win... IMAGINE you play your very last tournament and it’s the biggest of them all.... IMAGINE you reach the final.... IMAGINE you could win your 17th World Championship.... Good Luck in the Final @PhilTaylor pic.twitter.com/5td3spPpan

— Raymond v Barneveld (@Raybar180) 30 december 2017