Doodzieke Frans Verstappen wil geen ruzie meer met Jos en Max

Doodzieke Frans Verstappen wil geen ruzie meer met Jos en Max

admin • 11:12, 21-06-2017 / Laatste Update: 13:33, 05-01-2024

Vreselijk nieuws uit de familie Verstappen. Bij Frans Verstappen, de vader van Jos en de opa van Max, is namelijk kanker geconstateerd. En dat vindt Frans heel erg. Vooral omdat hij amper meer met zijn zoon en kleinzoon praat. Ze zijn al een paar jaar aan het ruziën.

Maar de verschrikkelijke ziekte heeft Frans (70) aan het denken gezet, zo zegt hij tegen roddelblad Story (€).  "Op zulke beladen momenten wil je niets liever dan dat de familie van wie je het meest houdt om je heen is. En als die er dan niet is, doet dat pijn. Dat wil ik best toegeven."

Weet de familie het wel?

Frans kreeg 3 maanden geleden te horen dat hij ernstig ziek is en ondertussen is hij geopereerd aan het gezwel in zijn hoofd. Maar of Jos en Max dat weten, waagt opa Frans te betwijfelen. "Jos heeft het denk ik gehoord van wederzijdse vrienden. Of mijn kleinzoon het ook weet, waag ik te betwijfelen. Anders had ik vast wel iets van hem gehoord, toch? Zo is Max."

Frans geeft aan dat hij wel geprobeerd heeft om contact te zoeken met zijn kleinzoon. "Jammer genoeg liet hij niets van zich horen. Zelfs geen e-mail of een Whatsapp. Ik begrijp zijn houding wel, hoor. Al dat gedoe tussen mij en zijn vader moet ook hem niet in zijn koude kleren zijn gaan zitten."

Ruzie

Het loopt al heel lang niet lekker in de familie Verstappen. En dan vooral tussen Jos en Frans. Zo zou Jos zijn vader vorig jaar hebben geslagen. Frans wilde daar aangifte van doen, maar zag daar uiteindelijk vanaf. Wel gaf hij toen aan dat Jos voor hem dood is. Maar dat neemt hij terug.

"Weet je: ik ben maar een simpele, hardwerkende man, vader en opa. Ik zou wel een héél slecht mens zijn als ik bewust mijn zoon publiekelijk de grond in zou trappen. Alles wat ik in het verleden over Jos heb geroepen, kwam uit de mond van een bezorgde vader."

'Ik vergeef Jos alles'

"Jos mag een volwassen man van 45 zijn, voor mij blijft hij altijd mijn zoon! En zonen worden soms terechtgewezen door hun vader als ze wat stoms hebben gedaan. Maar een vader vergééft zijn kinderen ook. Ik ook. Ik vergeef Jos alles. Zolang ik leef, zal ik klaarstaan voor hem.

Doe mee aan onze GRATIS Tourgame! Stel jouw team van 20 renners samen en maak kans op mooie prijzen!