🎥 | Huh? Er wordt gewoon gebeten in Serie A!

admin • 00:13, 08-07-2020 / Laatste Update: 13:04, 08-01-2024

Luis Suarez zou trots zijn... In de pot tussen Lecce en Lazio besloot Patric Gabarron een hapje te nemen uit Giulio Donati, wat hem diep in blessuretijd uiteraard op een rode kaart kwam te staan. Bizar! Het Lazio van Patric verloor uiteindelijk met 2-1 van Lecce.

Daardoor lijkt Lazio de titel definitief aan Juventus te moeten laten. Lazio had de achterstand op de koploper kunnen verkleinen tot 4 punten, maar dat lukte niet. Al na 2 minuten dacht Marco Mancosu de 1-0 te verzorgen. Hij schoot de bal prachtig in de kruising, maar na tussenkomst van de VAR werd besloten dat Mancosu hands had gemaakt. 3 minuten later zorgde Felipe Caicedo voor de openingstreffer aan de andere kant. Hij profiteerde van een glijpartij bij de Lecce-doelman.

VAR weer

Na een halfuur spelen zorgde Khouma Babacer voor de 1-1 namens Lecce en het leek leek vlak voor rust zelfs nog groter te worden voor Lazio. Na tussenkomst van de VAR werd een handsbal geconstateerd, waarna Mancosu een penalty mocht nemen en dus alsnog mocht aanleggen voor een goal, die hem in de 2e minuut nog werd onthouden. Mancosu faalde echter jammerlijk en schoot de bal veel te nonchalant over het doel.

Wéér Lecce

Net als in de 1e helft viel ook in de 2e helft al na 2 minuten een goal voor Lecce. Dit keer telde deze wel. Het was Fabio Lucioni die de 2-1 verzorgde, vermoedelijk ook tot grote vreugde bij Juventus, want de 2-1 was ook de eindstand. Mede omdat invaller Bobby Adekanye nog een enorme kans miste. De Nederlander kopte na zijn invalbeurt in de 85ste minuut op de handen van Lecce-doelman Gabriel.Â