McGregor tegen 50 Cent: ‘Je hebt een beha nodig, met die mannenborsten van je’

9 maart 2018

AFP

MMA-vechter Conor McGregor en rapper 50 Cent hebben het met elkaar aan de stok. De rapper zei op Instagram dat McGregor voor 'een witte' best wel talent had, maar dat 'nigga's' superieure genen hebben. Een uitspraak die je als behoorlijk racistisch kan bestempelen.


Daar deed Curtis James Jackson III (zoals 50 Cent door zijn moeder wordt genoemd) nog een schepje bovenop: "Witte mensen moesten de film Rocky maken om hen te laten winnen." Aan het eind van de video was 50 Cent lachend te zien.

Schijnbaar had Curtis door dat het niet helemaal koosjes was wat hij online had geplempt, dus haalde hij de post weer weg. Maar Conor McGregor had hem toen al gezien en kwam met een behoorlijk pittige respons.

'Met je mannenborsten'
"Dames, laat vandaag je borsten zien voor de mannen, wij houden van jullie", schreef hij op internationale vrouwendag op Instagram. "Ik ben gemaakt van graniet, jíj hebt een beha nodig, met die mannenborsten van je." Dat was een bijschrijft van een foto van 50 Cent, op het account van McGregor.

"Superieure genen mijn reet, mafkees. Jij had gewoon je mond moeten houden, maar je kon het niet laten om me belachelijk te maken. 50 Cent... je ziet er ook uit als een 50-jarige. Rot op!", aldus McGregor.