Maartje Paumen op dreef bij winnend HC Den Bosch

admin • 17:45, 14-09-2014 / Laatste Update: 12:37, 13-12-2023

DEN BOSCH - De hockeysters van HC Den Bosch kenden zondagmiddag geen genade met promovendus Bloemendaal; het werd 0-6. Maartje Paumen was met een benutte strafbal en twee strafcorners belangrijk voor de Bossche ploeg.

Bloemendaal probeerde met compact spel de aanvalslust van HC Den Bosch tot bedaren te brengen. Maar al na vier minuten benutte Paumen een strafbal, waardoor het strijdplan van de promovendus in duigen viel. Door treffers van Lidewij Welten en opnieuw Paumen bepaalde HC Den Bosch de ruststand op 0-3.

Na rust bleef de Bossche ploeg opnieuw het spel bepalen en bepaalden Vera Vorstenbosch, Paumen en Lieke Hulsen de eindstand op 0-6. En de score had nog een stuk hoger uit kunnen vallen, zag coach Raoul Ehren. "We hebben nog aardig wat kansen gemist." Het enige minpuntje was het uitvallen van Marlies Verbruggen, die een vervelende enkelblessure op leek te lopen.