Komst Odell Beckham Jr naar ‘lachertje’ Cleveland Browns zorgt voor verbazing in NFL

13 maart 2019

Cleveland Browns mag komend seizoen opgeschreven worden als titelfavoriet. Waarom? Nou, vannacht maakte die ploeg bekend dat het Odell Beckham Jr had weten te strikken. En dat is een van de beste receivers van de competitie. Maak OBJ hen dan in z'n uppie kampioen? Nee dat niet.


Maar in Cleveland zijn ze vorig seizoen al begonnen met het bouwen van een fatsoenlijk team. Want in de jaren daarvoor was het drie keer niks. Met Baker Mayfield, vorig jaar nog rookie, hebben ze een quarterback voor de toekomst. Ze beschikten tevens al over Jarvis Landry - ook een uitstekende receiver.

New York Giants, waar Odell eerst speelde, kreeg overigens wel wat terug natuurlijk. Een pick (keuze om een speler te contracteren) in de 1ste en 3de ronde van de Draft - het moment waar spelers van universiteiten worden gescout. Oh ja, en Jabrill Peppers bewandelt de omgekeerde route.

LeBron James is hyped
Niet alleen binnen de NFL werd gereageerd op het nieuws, ook LeBron James móest reageren op het feit dat OBJ komend seizoen voor Cleveland speelt. De oud-speler van de Cavaliers, ook uit Cleveland, was behoorlijk blij toen hij het hoorde.Dit bericht bekijken op Instagram

OH MY!!!! S*#% just got REAL!!

Een bericht gedeeld door LeBron James (@kingjames) op


Reacties uit NFL
En die liepen behoorlijk uiteen.
Dit bericht bekijken op Instagram

🤐

Een bericht gedeeld door Baker Mayfield (@bakermayfield) op

Dit bericht bekijken op Instagram

It feel good!! @obj I love you brudda

Een bericht gedeeld door Jarvis Landry (@juice_landry) op