BMX'ster showt littekens na ernstig auto-ongeluk (heftige beelden)
i

EPA

BMX'ster showt littekens na ernstig auto-ongeluk (heftige beelden)

admin • 23:29, 02-01-2018 / Laatste Update: 11:10, 08-01-2024

BMX-kampioene Caroline Buchanan heeft een heftig auto ongeluk gehad aan het eind van 2017. De nasleep van het ongeluk deelt ze via Instagram en dat ziet er niet prettig uit. Pas op heftige beelden!

I wouldn't say 2017 ended quite as planned. Its been a rough couple of days in ICU after a vehicle roll. I just moved to a private room and everything is moving in a positive recovery direction. Injuries are... Broken sternum, broken nose, collapsed lungs. I'll will keep you guys up to date as we go. Happy New Year! Off season just got a little more tough!! 💕💪🏼

Een bericht gedeeld door Caroline Buchanan Action Sport (@cbuchanan68) op

Buchanan maakte vlak voor de jaarwisseling een heftig auto-ongeluk mee. ''Het zijn zware dagen geweest op de Intensive Care'', meldt ze op Insta. ''Inmiddels lig ik op een eigen kamer en ziet mijn herstel er goed uit.'' De Australische won op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro nog een zilveren plak.

Lijst met verwondingen na ongeluk

De medaillewinnaar heeft een aardig lijstje met verwondingen. Een gebroken borstbeen, gebroken neus en een klaplong. Gelukkig heeft ze binnenkort geen wedstrijden. Het BMX seizoen ligt in de wintermaanden op zijn gat.